Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

#21: ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΓΙΣΣΑΣ!!!


Είστε καλεσμένοι σε αποκριάτικο πάρτυ, δεν έχετε στολή ή δεν θέλετε τελοσπάντων να ντυθείτε τρελό καρναβάλι για πάντα?Κανένα πρόβλημα!!!Ακολουθείστε το tutorial αυτό και φτιάξτε ένα υπέροχο και πολύ εύκολο καπελάκι μάγισσας!!!Το μόνο που άλλαξα από τη "συνταγή" ήταν η τσόχα του κώνου...βρήκα μια  σκληρή σαν χαρτόνι και έγινε τέλειο!!!Να 'μαι και γω που το κυκλοφόρησα και χαίρομαι!!!

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

#20: ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ!!!

Τέλειο???Μια που ήρθαν οι απόκριες είπα να φτιάξω κάτι τρελό!!!Και είναι και πάρα πολύ εύκολο...το σκουφάκι είναι πλεγμένο με βελονάκι και πλέξη "βουβό". Τα αυτάκια είναι δυο κυκλάκια (με την ίδια πλέξη) διπλωμένα στη μέση και ραμμένα από την πάνω πλευρά. Τα έραψα με σακοράφα στο σημείο που ήθελα και αμέσως-αμέσως έφτιαξα μια διακριτική αποκριάτικη στολή!!!Α...και δεν το έφτιαξα για μικρό παιδί!!!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

#19: ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΚΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ!!!

Δυο καπελάκια, ένα σκουφάκι και ένα ζευγάρι γκέτες...όλα για την Χρυσοστομία με πολλή αγάπη!!!Ελπίζω να της αρέσουν και να της κάνουν...Καλοφόρετα!!!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

#18: ΠΛΕΚΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΖΑΚΑΡ (ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑ)!!!


Ένα ακόμα πλεκτό σκουφάκι!!!Και αυτή τη φορά όχι για μένα...αλλά για την Ελένη!Το σχέδιο το δανείστηκα από το ftiaxto.gr και το προσάρμοσα στα δικά μου δεδομένα!!!Άντε βρε...καλοφόρετο!!!

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);