Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

#17: ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ!!!


Τα έφτιαξα και γω!!!Αυτά τα υπέροχα παντοφλάκια-μπαλαρινάκια τα βρήκα στο Zoom Yummy και δεν γινόταν να μην τα φτιάξω!!! Χρησιμοποίησα νήμα καλοκαιρινό αλλά πιστεύω οτι γίνονται εξίσου καλά και με μαλλί πλεξίματος(αν και θα φθαρούν πιο σύντομα)...Είναι πανεύκολα και πανέμορφα...δοκιμάστε τα!!!

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

#16: ΠΛΕΚΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΖΑΚΑΡ (ARGYLE)!!!


Νέο σχέδιο!!!Εφόσον μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό μονόχρωμο σκουφί γιατί δεν προσπαθείτε να φτιάξετε και κάτι πιο ιδιαίτερο?Έτσι σκέφτηκα κι εγώ και εφόσον έχω δοκιμάσει πάρα πολλά στον τομέα "σκουφί" αποφάσισα να δυσκολέψω το παιχνίδι!!!Η διαδικασία είναι η εξής: Μετράμε το σχέδιο που θέλουμε να κάνουμε και το πολλαπλασιάζουμε έτσι ώστε να βγαίνει ολοκληρωμένο στο σκουφί μας και το σκουφί να χωράει στο κεφάλι μας...Σας μπέρδεψα?Δίνω παράδειγμα: το δικό μου σκουφάκι έχει 80 θηλιές γιατί το σχέδιο ολοκληρώνεται σε 16 θηλιές και έτσι επαναλαμβάνεται συνολικά 5 φορές(16x5=80). Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι λίγο δύσκολο αν πλεχτεί με στρόγγυλες βελόνες(κυκλικά). Στις ίσιες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! I'll be back...με νέο σχέδιο!!!

ΕΛΑΒΑ ΔΩΡΑΚΙ!!!

Σήμερα ήρθε το δωράκι της ανταλλαγής!!!Δεν είναι πολύ όμορφο;Από κοντά είναι ακόμα καλύτερο!!!Η καρδούλα πάνω δεξιά είναι η συσκευασία μέσα στο οποίο κρυβόταν το σετάκι....με πολύ αγάπη από την γλυκύτατη Αναστασία!!!Thanks!!!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

#15: ΠΛΕΚΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ

Δεν έβλεπα την ώρα να το φτιάξω!!!Για το ρολόι αυτό χρειάστηκα ένα ρολόι τοίχου(το συγκεκριμένο είναι λίγο σπασμένο στο πλάι-κάνουμε και ανακύκλωση!) και μαλλί πλεξίματος σε ό,τι χρώμα θέλουμε...να ταιριάζει και με το υπόλοιπο σπίτι,ε! Οι οδηγίες είναι απλές: πλέκουμε ένα λεπτό κασκόλ που να καλύπτει τα πλαϊνά του ρολογιού μας και όταν καλυφθεί η περίμετρος του κύκλου ενώνουμε την αρχή με το τέλος. Με ένα χρώμα ουδέτερο-να ταιριάζει με το ρολόι-πλέκουμε με βελονάκι γύρω-γύρω μια σειρά βουβό σφιχτά(όχι σε κάθε θηλιά). Στην πίσω μεριά περνάμε μια κλωστή και σφίγγουμε έτσι ώστε να "ασφαλίσει" η κατασκευή.  Το ρολόι μας είναι έτοιμο!

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το 2012!Εύχομαι το νέο έτος να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία, αγάπη, χαρά, υπομονή, δημιουργικότητα και φαντασία!!!Να περνάτε καλά, να δημιουργείτε και να προσφέρετε χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα...Καλή χρονιά!!!
window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);